Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman horoz görmek

Rüyada kocaman horoz görmek

Rüyada kocaman horoz görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet eder.

Rüyada kocaman horoz gördüyseniz:

  • Kurumsal şirketler, devlet daireleri ya da üst pozisyondaki kişilerle diyaloglarınızda kelimelerinizi manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilir sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kocaman horoz görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama rivayet eder.

Rüyada kocaman kabak görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kocaman kurt görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kocaman meyveler görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman dağ görmek yükseleceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kırmızı elma görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, başarılarının katlanacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada kocaman yatak görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sevilen birinin geleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman kapı görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments