Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman dağ görmek

Rüyada kocaman dağ görmek

Rüyada kocaman dağ görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kocaman dağ gördüyseniz:

  • Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz.

Rüyada kocaman dağ görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet eder.

Rüyada kocaman beyaz köpek görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, çok uğraş vereceğine işaret eder.

Rüyada kocaman şeftali görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman tencere görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada kocaman otobüs görmek hayallerine ulaşacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, uğursuzluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman göz görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kocaman bir havuz görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada kocaman bir gemi görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments