Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kapı görmek

Rüyada kocaman kapı görmek

Rüyada kocaman kapı görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada kocaman kapı gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var.

Rüyada kocaman kapı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman baykuş görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman ayakkabı görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kocaman kurt görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah fare görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman burun görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kocaman böcekler görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine inanılır.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments