Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kabak görmek

Rüyada kocaman kabak görmek

Rüyada kocaman kabak görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, zorlukların baş göstereceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman kabak gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada kocaman kabak görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman ayna görmek mutlu zamanlar geçireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kocaman şeftali görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, keyifli sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman ay görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kaplumbağa görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine alamet eder.

Rüyada kocaman koyun görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına yorulur.

Rüyada kocaman kurbağa görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments