Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman dalga görmek

Rüyada kocaman dalga görmek

Rüyada kocaman dalga görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, belalara denk gelmeyeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kocaman dalga gördüyseniz:

  • Yardım beklemek ya da aramak zaman kaybı olabilir.

Rüyada kocaman dalga görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Rüyada denizde kocaman dalga görmek gözyaşlarının dineceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Rüyada kocaman ayak görmek rahat bir hayat yaşanacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman tencere görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, şifa göreceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocaman sarı yılan görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman göz görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kocaman yunus balığı görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kocaman makas görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments