Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman makas görmek

Rüyada kocaman makas görmek

Rüyada kocaman makas görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman makas gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Rüyada kocaman makas görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada makasla adam öldürmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makas aldığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada makasla sakal kesmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, önemli işler yapacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada makasla yaralanmak endişe verici olaylar yaşanacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah makas görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları makasla kesmek strese gireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada demir makas görmek küskünlük yaşanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments