Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman sarı yılan görmek

Rüyada kocaman sarı yılan görmek

Rüyada kocaman sarı yılan görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman sarı yılan gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Rüyada kocaman sarı yılan görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman yılanlar görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada kocaman yılan görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına alamet eder.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada kocaman kara yılan görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek asil kimselerden çıkacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman yeşil yılan görmek itibarının ve makamının artacağına, malının da eksilmeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments