Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kocaman dalga görmek

Rüyada denizde kocaman dalga görmek

Rüyada denizde kocaman dalga görmek darda kalacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde kocaman dalga gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Rüyada denizde kocaman dalga görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hayattan yana keyif bulacağına delalet eder.

Rüyada kocaman dalga görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada denizde kocaman balık görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, gereken sabrı göstereceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman deniz görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, sağlığın da bozulacağına delalettir.

Rüyada deniz dalgasından korkmak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde şiddetli dalga görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada deniz dalgalarından kaçmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments