Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman ayak görmek

Rüyada kocaman ayak görmek

Rüyada kocaman ayak görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, darp edileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına alamet eder.

Rüyada kocaman ayak gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Rüyada kocaman ayak görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman bir köpek görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kocaman ayı görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman el görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman sümüklü böcek görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına alamet eder.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada kocaman siyah fare görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments