Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkaya bakmadan gitmek

Rüyada arkaya bakmadan gitmek

Rüyada arkaya bakmadan gitmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Rüyada arkaya bakmadan gitmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Rüyada ölü birinin arkasından gitmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulur.

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arkaya bakmadan gitmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkanı dönüp gitmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet eder.

Rüyada arkasını dönüp gitmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada arkayı dönüp gitmek belaya ve derde düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments