Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkanı dönüp gitmek

Rüyada arkanı dönüp gitmek

Rüyada arkanı dönüp gitmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret eder.

Rüyada arkanı dönüp gitmek gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin arkasından gitmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla arka arka gitmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişinin arkasından gitmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, dertlerin son bulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, her açıdan farklılıklar olacağına alamet eder.

Rüyada arkasına bakmadan gitmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkayı dönüp gitmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin arkasından gitmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments