Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin arkasından gitmek

Rüyada ölü birinin arkasından gitmek

Rüyada ölü birinin arkasından gitmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, kısmetlerinin bollaşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yüzünde güller açacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine inanılır.

Rüyada ölü birinin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Rüyada ölü birinin arkasından gitmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün arkasından gitmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kafasının sakinleşeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada birinin arkasından gitmek sıkıntıdan kurtulacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalettir.

Rüyada arkanı dönüp gitmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, işlerinin düşeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin arkasından gitmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin arkasından gitmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments