Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giden birinin arkasından ağlamak

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak kötü yollara gireceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Araştırmaya veya öğrenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak maddi kriz yaşanacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada gidenin arkasından ağlamak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin arkasından ağlamak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada birinin arkasından ağlamak kendini yiyip bitireceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin arkasından ağlamak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin arkasından ağlamak hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments