Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenazenin arkasından gitmek

Rüyada cenazenin arkasından gitmek

Rüyada cenazenin arkasından gitmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze arkasından yürümek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına delalettir.

Rüyada cenazenin arkasından yürümek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, insanlarla arasının açılacağına, huzur ve mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenazenin arkasından ağlamak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, moralinin düzeleceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada cenaze arkasından ağlamak sevinçli haberlerin geride kalacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada cenazenin arkasından koşmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkanı dönüp gitmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gidenin arkasından ağlamak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments