Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkasını dönüp gitmek

Rüyada arkasını dönüp gitmek

Rüyada arkasını dönüp gitmek kötü ve zor günler geçireceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkasını dönüp gitmek gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Rüyada arkaya bakmadan gitmek maddi zararının giderileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin arkasından gitmek daima önüne bakacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla arka arka gitmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada gidenin arkasından su dökmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölenin arkasından gitmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, aileden ayrı kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün arkasından gitmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments