Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman at görmek

Rüyada kocaman at görmek

Rüyada kocaman at görmek zorluklarının son bulacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, amaçlarına ulaşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman at gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Rüyada kocaman at görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bir at görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman elma görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman kafa görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada denizde kocaman dalga görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına işarettir.

Rüyada kocaman bir fare görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kocaman sarı yılan görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bit görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments