Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bit görmek

Rüyada kocaman bit görmek

Rüyada kocaman bit görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada kocaman bit gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Rüyada kocaman bit görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Rüyada kocaman bit öldürmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada kocaman ev almak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman ağaç görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada denizde kocaman dalga görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, helal kazanç elde edeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman zeytin görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına işarettir.

Rüyada kocaman kedi görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments