Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kafa görmek

Rüyada kocaman kafa görmek

Rüyada kocaman kafa görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman kafa gördüyseniz:

  • Etkileyici kişilerle tanışabilir veya çarpıcı bilgiler elde edebilirsiniz.

Rüyada kocaman kafa görmek işlerin düzene gireceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek güllük gülistanlık olacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman ayna görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman fil görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Rüyada kocaman yunus balığı görmek gelir kaybedeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman patlıcan görmek arif kimselerden sayılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, hoş muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada kocaman masa görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments