Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkasından konuşulduğunu görmek

Rüyada arkasından konuşulduğunu görmek

Rüyada arkasından konuşulduğunu görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada arkasından konuşulduğunu gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Rüyada arkasından konuşulduğunu görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişiyi konuşurken görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşurken tükürmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, Allah’a dua edeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başkasıyla konuşurken görmek hayatının da kolaylaşacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla konuşurken görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada konuşulanı duymamak size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada arapça konuşulduğunu duymak kimse ile tartışmayacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments