Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başkasıyla konuşurken görmek

Rüyada eşini başkasıyla konuşurken görmek

Rüyada eşini başkasıyla konuşurken görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, rahatının kaçacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, hayıflanacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başkasıyla konuşurken gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Rüyada eşini başkasıyla konuşurken görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşurken ağlamak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, durulacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Rüyada erkek bebeği konuşurken görmek dedikoduya, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına inanılır.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek çabalarının boşa çıkacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine işarettir.

Rüyada ölü birini konuşurken görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine işarettir.

Rüyada ölen kişiyi konuşurken görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hakkında konuşulduğunu görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, hayatından çıkaracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments