Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi konuşurken görmek

Rüyada ölen kişiyi konuşurken görmek

Rüyada ölen kişiyi konuşurken görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi konuşurken gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Rüyada ölen kişiyi konuşurken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğini konuşurken görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü konuşurken görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvanı konuşurken görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, istediği noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başkasıyla konuşurken görmek elinin darlığa düşeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine rivayet eder.

Rüyada başbakanı konuşurken görmek gelirinin de artmayacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments