Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arapça konuşulduğunu duymak

Rüyada arapça konuşulduğunu duymak

Rüyada arapça konuşulduğunu duymak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, çok iyi şeylere, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada arapça konuşulduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Rüyada arapça konuşulduğunu duymak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla konuşurken görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi konuşurken görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, hastalıklarından kurtulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı konuşurken görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada konuşamayan birini konuşurken görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği konuşurken görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşamayan birini konuşur görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments