Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koç postu görmek

Rüyada koç postu görmek

Rüyada koç postu görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, daha bir sevileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Rüyada koç postu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemeye çalışırken gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada koç postu görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine inanılır.

Rüyada tilki postu görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kedi postu görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada post görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kısmetin bollaşacağına, hainlik yapacağına inanılır.

Rüyada aslan postu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada tavşan postu görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada deve postu görmek sevap işlemek için uğraşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine yorulur.

Rüyada kurt postu görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments