Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve postu görmek

Rüyada deve postu görmek

Rüyada deve postu görmek güzel bir döneme girileceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalettir.

Rüyada deve postu gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Rüyada deve postu görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına işaret eder.

Rüyada aslan postu görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalettir.

Rüyada koyun postu yıkamak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada post makinesi görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada koyun postu görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada geyik postu görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada beyaz post görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada hayvan postu görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments