Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üreme organında kıl görmek

Rüyada üreme organında kıl görmek

Rüyada üreme organında kıl görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına alamet etmektedir.

Rüyada üreme organında kıl gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada üreme organında kıl görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi üreme organını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kadın üreme organı görmek doğru kararların alınacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin üreme organını görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada üreme organı görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada bayan üreme organı görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada üreme organını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine yorulur.

Rüyada erkek üreme organı görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments