Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinsiyet organı görmek

Rüyada cinsiyet organı görmek

Rüyada cinsiyet organı görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada cinsiyet organı gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle yaşayacağınız güzel anları kaçırabilirsiniz.

Rüyada cinsiyet organı görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, kara kara düşünür olacağına alamet eder.

Rüyada çift cinsiyet organı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kalbini kıracağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın cinsiyet organını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, geçim derdi çekeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments