Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel görüşmek

Rüyada tel görüşmek

Rüyada tel görüşmek eşiyle bahtiyar olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tel görüşmek gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Rüyada tel görüşmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle görüşmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanla görüşmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla görüşmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görüşmek istememek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, darlanacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle görüşmek sermaye elde edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babayla görüşmek zamanla daha çok para elde edeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına tabir olunur.

Rüyada akrabalarla görüşmek borçların kısa sürede kapanacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, razı geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments