Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla görüşmek

Rüyada patronla görüşmek

Rüyada patronla görüşmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine işaret etmektedir.

Rüyada patronla görüşmek gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada patronla görüşmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle görüşmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet eder.

Rüyada bayanla görüşmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işarettir.

Rüyada telefonla görüşmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tel görüşmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments