Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının zina yaptığını görmek

Rüyada kızının zina yaptığını görmek

Rüyada kızının zina yaptığını görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, güç alacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kızının zina yaptığını gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kızıyla zina yapmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iyiliğe kavuşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını zina yaparken görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada kızıyla zina etmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının zina yaptığını görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını zina yaparken görmek ne yöne gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle zina yapmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin zina yaptığını görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasıyla zina yapmak kısmetinin her zaman açık olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments