Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını zina yaparken görmek

Rüyada kocasını zina yaparken görmek

Rüyada kocasını zina yaparken görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, hayatından razı geleceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine inanılır.

Rüyada kocasını zina yaparken gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada kocasını zina yaparken görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, ailesini hem gururlandıracağına işaret eder.

Rüyada kocasının zina ettiğini görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın zina yaptığını görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işarettir.

Rüyada hanımını zina ederken görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının zina ettiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Rüyada eşin zina yaptığını görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada eşini zina yaparken görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments