Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını zina yaparken görmek

Rüyada kızını zina yaparken görmek

Rüyada kızını zina yaparken görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işaret eder.

Rüyada kızını zina yaparken gördüyseniz:

  • Eğer, önlem almazsanız sorunlarınız büyüyebilir.

Rüyada kızını zina yaparken görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada kızının zina yaptığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızıyla zina yapmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulur.

Rüyada kızıyla zina etmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada zinaya uğradığını görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada zina yapmamak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada akrabasıyla zina etmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın zina yaptığını görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments