Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasıyla zina yapmak

Rüyada başkasıyla zina yapmak

Rüyada başkasıyla zina yapmak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada başkasıyla zina yapmak gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Rüyada köpekle zina yapmak eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla zina yapmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet eder.

Rüyada camide zina yapmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada biriyle zina yapmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine yorulur.

Rüyada erkek kardeşle zina yapmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık biriyle zina yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işaret eder.

Rüyada bir kadınla zina yapmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınıyla zina yapmak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments