Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle zina yapmak

Rüyada tanıdık biriyle zina yapmak

Rüyada tanıdık biriyle zina yapmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık biriyle zina yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Rüyada tanıdık biriyle zina yapmak kötü bir habere veya tehlikeye, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık biriyle zina etmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle zina yapmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada kadınla zina yapmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada akrabayla zina yapmak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli kadınla zina yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, işlerinin günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada babayla zina yapmak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zina yapmak mali gücünü yitireceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments