Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızıyla zina etmek

Rüyada kızıyla zina etmek

Rüyada kızıyla zina etmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, haneden birinin ayrılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kızıyla zina etmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada kızının zina yaptığını görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızını zina yaparken görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızıyla zina etmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kızıyla zina yapmak kafasının rahat olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zina yapanları görmek çok büyük hayır duaları alacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada babasının zina yaptığını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Rüyada babasıyla zina yaptığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla zina etmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments