Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının saçını kestiğini görmek

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Rüyada babasının saçını kestiğini görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet eder.

Rüyada babasını kestiğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sabit geliri olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine işarettir.

Rüyada annenin saçını kestiğini görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını kestiğini görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kestireceğini görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yoğun duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek şanssızlık yaşanacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kestirmiş olmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada saç kestirip sarıya boyatmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments