Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının parmağında yüzük görmek

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, karın artacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, şaşkın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek başarısının azalacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın parmağında yüzük görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada bir kızın parmağında yüzük görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, haksızlıklara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, kendisini yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada parmağında evlilik yüzüğü görmek ele geçecek haram mal ve paraya, galibiyetlerinin artacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments