Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek

Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek

Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, hanesine bolluk geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işlerinin düzene gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işarettir.

Rüyada yüzük parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin da düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada birinin parmağında yüzük görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklara yüzük takmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki parmağında yüzük görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek kişinin gönlünü alacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada parmaktan yüzük atmak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine tabir olunur.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments