Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında evlilik yüzüğü görmek

Rüyada parmağında evlilik yüzüğü görmek

Rüyada parmağında evlilik yüzüğü görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, korkularını yeneceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada parmağında evlilik yüzüğü gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada parmağında evlilik yüzüğü görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada altın evlilik yüzüğü görmek kederlerinin son bulacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada altın evlilik yüzüğü takmak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak hedeflerini gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine işarettir.

Rüyada evlilik yüzüğü çıkarmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlilik yüzüğü taktığını görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada evlilik yüzüğü takmak çok daha büyük adımların atılacağına, ruhen güzelleşeceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada evlilik yüzüğü almak işinin de hep yürüyeceğine, geçim derdine düşeceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments