Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın parmağında yüzük görmek

Rüyada kızın parmağında yüzük görmek

Rüyada kızın parmağında yüzük görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada kızın parmağında yüzük görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işaret eder.

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, onlarla gönül birliği edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın parmağında yüzük görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, iç açıcı sözlere, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments