Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının nişanlanmak

Rüyada kızının nişanlanmak

Rüyada kızının nişanlanmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kızının nişanlanmak gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada nişanlını başka kızla görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, hedeflerine yaklaşacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının nişanlanmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının nişan görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada bir kızla nişanlanmak eve huzur dolacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments