Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının nişan görmek

Rüyada kızının nişan görmek

Rüyada kızının nişan görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olanakların artacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, huzurunun yerine geleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret eder.

Rüyada kızının nişan gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Rüyada kızının nişan görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada bir kızın nişanlandığını görmek maddi güç sahibi olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet eder.

Rüyada güzel kızla nişanlanmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir kızla nişanlanmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments