Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının kanser olduğunu görmek

Rüyada kızının kanser olduğunu görmek

Rüyada kızının kanser olduğunu görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, garanti olacak makama oturacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada kızının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Rüyada kızını kanser görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada kızının kanser olduğunu görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşini kanser görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulur.

Rüyada birini kanser görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu duymak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada kanserden kurtulmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, iyi hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının kanser olduğunu görmek işlerinin iyi gideceğine, endişelerin biteceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kanser olup iyileşmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments