Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser olup iyileşmek

Rüyada kanser olup iyileşmek

Rüyada kanser olup iyileşmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, konuşmaz olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser olup iyileşmek gördüyseniz:

  • Yeni yapılanma sürecini işe yaramayan şeyleri hayatınızdan çıkartarak başlatabilirsiniz.

Rüyada kanser olup iyileşmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, kişinin afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanser olup iyileştiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada mide kanseri görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığının kanser olduğunu görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını kanser görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet eder.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine inanılır.

Rüyada akçiğer kanseri olduğunu görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kanser olduğunu görmek aile içinde husumet gelişeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments