Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını kanser görmek

Rüyada kızını kanser görmek

Rüyada kızını kanser görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yalnız hissetmeye, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına delalettir.

Rüyada kızını kanser gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada kızının kanser olduğunu görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada kızını kanser görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanser hastası olmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyin kanseri olduğunu görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kanser olduğunu duymak çok büyük adımlar atacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanserli görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada kansere yakalanmak kar elde edileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments