Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kanser görmek

Rüyada birini kanser görmek

Rüyada birini kanser görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada birini kanser gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Rüyada çocuğun kanser olduğunu görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kanserli kadın görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akciğer kanser olmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet eder.

Rüyada bağırsak kanseri olmak bol nimete kavuşacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Rüyada kanser hastası birini görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kanser olduğunu görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşı kanser görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zorlukların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kan kanseri olmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments