Rüyada birini adetli görmek

Rüyada birini adetli görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini adetli gördüyseniz:

  • Farklı bir yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada başkasının adet kanı görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada adet ağrısı çekmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada adet olmuş kadın görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını adetli görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kan adet görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz adet bezi görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, eve huzur dolacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette adet olmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, mevlit okutacağına delalettir.

Rüyada adet kanaması geçirmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top