Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını zayıflamış görmek

Rüyada kızını zayıflamış görmek

Rüyada kızını zayıflamış görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını zayıflamış gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Rüyada kızını zayıflamış görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını zayıf görmek yeni bir yol çizileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada zayıf kadın görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini zayıflamış olarak görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi zayıf görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini zayıflamış görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, rahatının bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments