Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf kadın görmek

Rüyada zayıf kadın görmek

Rüyada zayıf kadın görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf kadın gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya parasal kazançları yükseltmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada zayıf kadın görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zayıflamış kadın görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada başka birini zayıf görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulur.

Rüyada zayıflamış olmak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini çok zayıflamış görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi zayıflamış görmek kötü yola sapmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, başarılarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada annesini zayıf görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, huzur içinde yatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments