Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini zayıflamış olarak görmek

Rüyada birini zayıflamış olarak görmek

Rüyada birini zayıflamış olarak görmek onların güvenini sarsacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hastalıktan şifa bulmaya, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işarettir.

Rüyada birini zayıflamış olarak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun aile büyüklerinizden birini aramanız gerekebilir.

Rüyada kendini zayıflamış görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine inanılır.

Rüyada çok zayıf birini görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını çok zayıflamış görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Rüyada sınavdan zayıf not almak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada zayıf kişi görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ölen birini zayıf görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir insanı zayıflamış görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının zayıflamış görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, hayallerinin yıkılacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments