Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını zayıf görmek

Rüyada kızını zayıf görmek

Rüyada kızını zayıf görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, torunlarına dahi yeteceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kızını zayıf gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada kızını zayıflamış görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını zayıf görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada kocasını zayıflamış görmek rahatlık içinde yaşayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulur.

Rüyada insanı zayıf görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini zayıflamış olarak görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Rüyada zayıf erkek çocuğu görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan zayıf not almak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments